Amanda goes crazy

Åh vad jag INTE orkar mer. Skola till sex ikväll, om jag inte blir klar innan. Den satt fint.
Lärarna ifrågasätter varför jag inte går hem, jo därför att jag har så jävla mycket läxa som ni
är ansvarig för. Nåväl, jag älskar mina lärare - de är helt grymma. Men ibland har jag bara lust att strypa dem.


MUMS

Gissa vad min söta låtsaspappa överraskade hela familjen med på mailen?
Han har hittat en websida där man kan beställa svenskt godis. Vadå lycka x 1000?
Jag vet i alla fall vad jag ska göra ikväll (:
Stress som vanligt annars, har bestämt mig för att coursework:et ska vara klart denna veckan. Har skrivit ca 450 ord, bara 1050 kvar :/ Skulle egentligen ut och käka med klassen ikväll, men plugget går före. Ska passa barn imorgon kväll i stället, och med tanke på att jag tjänar 700 kr tackar jag hellre jag till det. Ja, passa barn tre lördagar i rad nu = 2000 kr för ca 10 timmars arbete. Det känns lyxigt. Mest för att barnen sover typ 60 % av tiden. Men jag måste offra mitt umgänge tyvärr. Det blir i alla fall grilla hos Pierre nästa fredag, så lite party får jag allt!

Skulle egentligen sluta bita på naglarna, men nu inför mina final-exams känns det bara omöjligt. Stressen äter upp mig, och jag är seriös. En viss person stressar mig också en aning, är inte redo för ett förhållande nu. Men när fan är jag det egentligen? Känns som att jag kommer vara rädd för kärlek i resten av mitt liv tyvärr.
Nej, nu ska jag bara fokusera på mitt coursework och mitt godis-väljande.


Ajajaj

Sitter framför datorn i skolan nu, ska göra lite tyskan och historia. Matteläraren stannade mig i korridoren och bara: grattis! Fattade nada först, för det är så sällen han berömmer. Blev orolig och trodde det var något dåligt jag gjort, men tydligen hade jag fått 69% rätt på matteprovet, vilket nästan är en 6:a. Och mitt mål är ju en 5:a, så det ska jag nog klara!

Morgonen bärjade med idrott, vi spledae Capture the ball. Ganske roligt, förutom att gräset var vått. Tiffany fick färmodligen en hjärnskakning, min häft har vridit sig och jag kan knappt gå och Rebekkas fot verkar vara rejält stukad/bruten. Hoppas att idrottslärarna lärde sig något idag: INTE SPELA BOLLSPORTER PÅ VÅTT GRÄS!!!

Jag idag, men jag log INTE!








Bara för att jag saknar Nepal <3

UNDERBARA MINNEN FRÅN NEPAL!

You spin my head right round, right round...

OMG - what a day!
Hjärnan är 100 % slutkörd. Lika underbar som gårdagen var, like hemsk var min onsdag.
Igår var en av de bästa dagarna på detta året. Jag hade utvecklingssamtal med alla lärare och fick reda på
att jag förmodligen kommer gå ut med 37 poäng, utan bonuspoäng. Max är 42. I julas hade jag 26, så det är en
STOR ökning. Duktiga jag (: Men det är inte 100%, mycket kan ändras på ett år.
Ja,  och så till min dag idag. Den började med engelska i 1.5 timme, analysera en Oscar Wilde-dikt + förbereda inför exams. Våra exams börjar den 17 Maj (min familjs otusdag, så tur att jag har relativt enkla ämnen den dagen) och vi har det i alla 6 ämnen. Stressen är enorm + att jag har ett history coursework att skriva + att börja på min extended essay. Efter engelskan bar det i alla fall av till den andra internationella skolan, ZIS, för att kolla in universitet i England. Hittade ett, SOAS, och det tror jag att jag ska söka till. 38 poäng behövs dock, so just keep up!
Lunch, plugga och sen MATTEPROV. Min hjärna strejkade efter besöket till ZIS (kanske för att det är så stort och opersonligt där? Nej, byggnaden är fin, men ICSZ är finare såklart :P) så det blev en energi-dryck. Får tillbaks provet imon, och hoppas på en 5:a. Men vi får se.
Stannade i skolan för att plugga + att träffa min svenskalärare Anne. Hem och äta och plugga och nu SVENSKA HOLLYWOODFRUAR med vovvan i sängen. Mysigt. Det förtjänar jag efter denna dag. Det värsta är dock att de 3 kommande veckorna kommer endast bestå av pluggpluggplugg. Ibland är det bara fy fan för IB!!

26/4-2010

Ja, det var över en månad sedan jag skrev här. Inte bra alls. Men jag har varit i underbara Nepal + varit sjuk i 2 veckor + att skolan börjat och att vi har exams snart i en HEL vecka. Vaddå stress? Jag behöver höja mig i många ämne, så det är bara pluggapluggaplugga som gäller nu.

Finaste kusinen skulle få en bebbe igår, men den verkar inte ha dykt upp. Jag längtar och väntar, men tyvärr får jag inte se bebben förrän i juli :(
Planerna inför sommaren är i full gång och det verkar bli väldigt härligt. Men jag har tyvärr läxa att göra, ÖVER sommarlovet. Crazy, I know. Päronen funderar också på att sälja huset vårt i Sverige och köpa en stuga i Sandskogen istället. Först var jag negativ, men jag älskar skogen och stranden. Men inget säkert än.

Nu ska jag plugga vidare ):

RSS 2.0